— Jeg giver dig gerne lidt ekstra blikfang

Smykker

Hjemmelavede brocher

Alt kan laves (næsten)
Hvilke materialer bruger jeg?

Godt at vide...

Det er meget forskelligt! En medalje er den hurtigste at fremstille og kan lavet fra dag-til-dag. En enkelt broderet/perlebroche af fx et lille jordbær tager ca. 6 timer. Komplicerede designs fx Deadpool, har taget mig uger (!). Så hvis du ønsker et særligt kompliceret/detaljeret design, skal du væbne dig med tålmodighed 😀

Igen, noget der er meget forskelligt. Det handler primært om, hvor kompliceret designet er. Et logo som fx Nike er jo super simpelt og hurtigt at lave, mens Coca-Cola’s er svært og tidskrævende at sy/forme i perler. Husk at du kan få lavet dit eget logo. Men priser er fra 200kr for perle/broderede brocher, mens medaljer koster fra 50kr.

 

Som så meget andet vil det variere med holdbarheden. Til medaljerne bruger jeg pynt mv. der ofte er scrappet af gamle smykker og metallet vil “slides” ved meget berøring med hud/vand -men da det er medaljer, der vil bæres på tøj, er det jo et mindre problem end hvis det var en halskæde = god holdbarhed. Det mest skrøbelige er den metaltråd jeg bruger til kantmarkering/optegning på brocher: de kan, hvis man er uheldig og noget river fat i dem, rykkes længere, da de er spiralformet. Så opmærksomhed når man sætter dem på tasker mv, hvor andre ting kan ramme dem.

Jeg er stor fan af genbrug! Så hver gang jeg besøger en genbrugsforretning, ser jeg altid, om der er mulige kreamaterialer i deres gemmer. Det er som at gå på skattejagt – og jeg ELSKER det! Derudover er det jo ikke dårligt for miljø og samfund at genbruge ressourcer 😉 Jeg arvede på et tidspunkt en masse Grønlandske perler og har senere suppleret med flere farvenuancer, så kan garantere at lave smykket lige efter dit farveønske! Goldworks har jeg købt på nettet, da det ikke er så almindeligt i Danmark. Kunstlæder fra Stof & Stil, da de havde mange farver.

Ejere af mine unikke brocher udtaler...

5/5
(her kommer udtalelse fra Christina Petersen, ejer af Golden Mermaid hundeopdræt og Cut n' Care hundesalon)
Cut n' Care Hundesalon
5/5
(her kommer udtalelse fra præst Karin Gottlieb) Husk, hjemmesiden er under opbygning 😉
Karin Gottlieb