Learning by doing -som man siger…

Nu er jeg lige så stille kommet så langt, at jeg kan oprette alt det lækre indhold, jeg forestiller mig at min hjemmeside skal indeholde. Det er jo en løbende proces, hvilket siden vil reflektere.

Tyler Moore steps

Sådan laver du en WordPress hjemmeside

Jeg følger en super god guide lavet af Tyler Moore, men har dog valgt et andet tema, end det han benytter i sin guide. Pointen er at følge de 3 skridt: “Setup, Options & Design”. Kan klart anbefale at tjekke hans YouTube video ud:

Når man vil det hele – og helst inden andre ser de første spæde skridt

Men okay, når man først begynder at falde i det dybe hul kaldet YouTube, ja så finder man pludselig en masse ny og spændende viden – og Tyler Moore står bestemt ikke alene, når det kommer til udvikling af min lille side. Jeg vil løbende forsøge at rette til og linke til de videoer, jeg har fundet mest brugbare.

Først vil jeg dog anbefale dig, at finde et system, hvor du gemmer al din viden og inspiration. Et digitalt system vil være nemmest, da links ofte har sære URLs og er nemmere bare at “copy/paste”. Jeg fandt noget, der hedder “Walling“. På billedet kan du se et lille udsnit af min “væg”. Mit er opsat som et “Kanban board”, men der er flere muligheder -og jeg elsker bare “to-do lister” og at have prioriterede planer.

Tidligere har jeg i min studietid benyttet Trello, One Note m.fl. Men find noget, der virker overskueligt og nemt for dig. Det skal være let tilgængeligt -ellers bruger man det ikke! Hvem ved om jeg stadig bruger Walling om nogle måneder? Tror Google Keep har fungeret længst for mig -men det fungerer også super på mobilen -og har fået manden med på vores delte indkøbsliste, hvilket betyder, den bruges dagligt 😉

mit Walling system