julekort

Julekalender med 24 forskellige julekort

24. december

Juleaften – Glædelig Jul til alle!

Kvadratisk kort (12,5 x 12,5) med natur base, lag i sort karton og lag af specialpapir i midnatsblå med guldembosset prikker og stjerner.

Pynt: Sizzix “Merry Christmas” diecut i struktur-tapet (beige farvet) med hvid mosgummi. Pakke lavet af embosset hvidt karton og glimmer guld tape samt en sløjfe i hvidt silkebånd. 2 små tags med stempel: #godjul fra Gavlhuset eget design, “Best Wishes” er varmeembosset i hvidt.

23. december

Dagen før dagen – før dagen du ved…

Rødt i rødt A6 kort. Rød base, rødt metalkarton lag, rødt lag med stencil dekoration vha Candied Apple (prik) og paste med rød folie (skråskrift).

Pynt: Ornament die-cut i rød metal. Pynteoval i hvid med rød metal karton baggrund. Stempel “Glædelig jul fra mig til dig” varmeembosset i rød. 2 “dots” lavet af smeltede Hama-perler, en hjerteformet clips med rød broderi-garn er det sidste pynt.

22. december

Nu er vi tæt på og det er svært at finde tiden, så her er igen snydt med et tidligere vist kort (mener, det var til en ugeudfordring).

Kvadratisk kort (14,5×14,5) med base af kraft karton, lag i sort og yderligere lag af hjemme-farvet i Prize Ribbon og Black Soot fra Tim Holtz. 

Pynt: glittersort bånd, banner og tags samlet med messingøje og guld varmeembosset #julehygge samt lidt mørkegrå satinbånd.

“my x-mas wish” er bogstaver udstandset i guld karton. Glitter tape i matchende blå og et lag sort karton er med til at løfte feltet med bogstaver og stramme designet op med de lodrette linjer.

21. december

Stjernespækket A6 kort på mørkegrå base. Lag i specialpapir fra gemmerne: Midnatsblå med embosset prikker og stjerner i guld. Fokus-elementet: stempelteksten “Glædelig jul fra os til jer” fra Gavl541 guld-varmeembosset på guld karton og herefter “ældet” med sort akrylmaling. Det runde element har fået isat 2 messing øjer og mørkegrå silkebånd. Det er monteret på stjerne-embosset sort karton og et lag guldkarton.

20. december

Stilfuldt A6 kort på sort base. Laget i cremefarvet/hvid karton er embosset med Tim Holtz – 3D Embossing Folder – Botanical – 665631, hvilket jo lidt er en favorit. Sort og bredt silkebånd holder fokus-elementet: stempelteksten Gavl542 guld-varmeembosset på sort karton og herefter vokset med guld voks. Hjørner afrundet med “punch-dimsen” fra mit “mini-konvolut” scoreboard. Herefter monteret på sort- og guldstribet karton.

19. december

Oprejst mini-slim julekort med base af rød vellum, 3 lag, tag med glossy tekst og diverse julet pynt samt dymolabel med teksten “God Jul”.

18. december

Enkelt mini-slim kort i rødt. Lag af rødt metalkarton, rødt bølgepap, rødt bånd, “Hygge” die-cut samt et lille hjerte i rødt metal karton. basen er rød vellum.

17. december

Rustikt mini-slim kort på sort base. Lag af stibet mønsterpapir, pyntet Dan die tag, banner og Glædelig jul udstandsning.

Tallene 24 er TH dies uden deres skygger.

16. december

Lille og elegant mini-slim kort på sort base. Lag af sort- og guldkarton og et mørkerødt specialpapir henover.

“Hygge” die udstandset i både guld og sort karton er fra dette sæt:

Three Scoops – Die/Stempel – Hygge – TSCD0018. 

Stempel #juleguf er varmeembosset i hvidt super fine pulver fra WOW.

Et stykke guld-glitter tape for ekstra blikfang.

15. december

Super let  og enkelt A6 kort på hvid base med udstandset stjerne i det hvide toplag. Baggrunden er dekoreret med forskelligt washi-tape i guld, rød og en enkelt sort for kontrast.

Dan Dies 7866 “Glædelig Jul” i hvid og metal rød er pynt sammen med guld pallietter, røde rhinsten i forskellig størrelse samt et par sorte “diamond-painting sten”.

 

 

14. december

Romantisk og rustikt kvadratisk kort (14,5 x 14,5) med natur base, sort lag, mørkerødt lag med bannere fra Gavl036 i mønsterpapir, hvor det største har fået noget glossy paste gennem en tekst stencil. 

“Glædelig jul fra mig til dig” stempel (Gavl541) er varmeembosset i guld på en udstandset pynteoval fra Dan Dies i sort karton og herefter vokset med guld.

Masser af andet pynt lavet af rester under min jule-kort-produktion 😉

13. december

Enkelt kort i A6-format med sort base, varm hvid lag, mørkerødt banner fra Gavl036 og natur lag (Gavl001). Derudover bølgepap, rødt satinbånd med et Sizzix/TH tag med “#godjul” stempel (Gavl541) samt et snefnug i varm hvid.

Jeg forsøger at få brugt gamle karton/mønsterpapir rester så vidt muligt.

12. december

Mini-slim format (7,2 x 14,85)

Her har jeg brugt Simple And Basic Mini-Slim die på det stribede mønsterpapir. Basen er sort. Hjerte-mønsterpapiret har fået noget glossy paste over en stencil og er pyntet med: plante diecut i sort, “Glædelig Jul” fra Dan Dies i rødt vellum og varm hvid karton samt hvidt varme-embosset “#julehygge” stempel.

11. december

I dag ville min mor have fyldt 66 år, hvis ikke kræften havde taget hende fra os.

Hvidt A6-kort med masser af pynt: et gammel engle-stempel, som jeg nu har afmonteret træklodsen og gjort brugbar i min stamping-buddy -varmeembosset i hvid ligesom teksten fra sættet Gavl541. Blonder og velour bånd i hvid samt en hvid die-cut ornament -ligner lidt et snefnug. monteret ved hjælp af symaskinen med sort tråd, og mit første kort, hvor jeg benytter den fede teknik. Samt brug af clipsemaskine.

10. december

Maskulint A6 kort med sort base. Metal-laget er lavet af sort karton embosset i folder og derefter vokset med sølv-voks. Effektfuldt og nemt. (Elsker embossing-foldere)

Blonde fundet i gemmerne (fra genbrugs-shopping) og teksten Gavl542 er sølv-varmeembosset på sølvkarton (låget fra en foliebakke) og herefter “ældet” med sort akrylmaling. Hjørner afrundet med “punch-dimsen” fra mit “mini-konvolut” scoreboard.

Full disclosure: kortet var lavet og vist tidligere, men Adrian har fødselsdag i dag, så jeg snød lidt 😉

9. december

A6 “shaker”-kort på hvid base, hjemmefarvet rødt karton og gammelt mønsterpapir med juletekst. Dan Dies 7866 bruger jeg meget, da jeg er vild med den måde, teksten “Glædelig Jul” er sat op.

Vinduet er lavet af en stjerne die, hvor jeg tidligere har brugt stjernen på et andet kort. Acetatet er fra gammel emballage og indholdet er små guldglaskugler, små stjernepallietter fra Søstrene Grene og alm runde guldpallietter. Alt sammen noget fra gemmerne.

Jeg har brugt Distress Spray Stain – Aged mahogany & Candied apple til at farve karton.

8. december

Denne kom op en dag forsinket, da jeg blev nedlagt af migræne. 

A6 kort i varm hvid, natur og guld. Satin- og velourbånd i hvid samt et stykke kniblet blonde er sammen med Dan Dies 7880 og 7866 med til at samle dette enkle kort. Gavl541 indeholder “#juleguf” og er med til at gøre kortet mere moderne, hvis jeg selv skal sige det 😉

7. december

Lige her på falderebet fik jeg klaret dagens kort. Baggrundet blev lavet til Scrap-café i Gavlhuset. A6 kort i hvidt, Speckled Egg og sølv.

6. december

A6 kort i hvidt, rødt og guld. Jeg kalder det: “Dexter X-mas”, da min baggrund blev ret “blodig” XD

Der er brugt Gavl541 stempel med hvid embossing på den udstandsede stjerne (Tools – Die – Stjerner – 11778)
og derefter lakkeret. Diverse washi-tapes og røde rhinsten i forskellige størrelser er med til at gå fra blodig til festlig 😉

5. december

A6 kort i mørkerødt med sort base. Rødt metalkarton lag og 3 bånd. Statement “Glædelig Jul & Godt Nytår” sølvembosset på sølvkarton udstandset på en pynteoval fra Dan Dies. Herefter “gjort slidt/beskidt” med sort maling. En teknik jeg har lært af Berit Rosenfeldt – jeg kan bestemt anbefale hendes YouTube kanal 

Papiret med rød syning er fra gemmerne og er embosset med Tim Holtz – 3D Embossing Folder – Botanical – 665631. 

4. december

Kort i hvidt, sølv og Salvaged Patina.

Kortet måler 12x17cm med hvid kortbase og sølv karton til 1. lag. Det er venstre-foldet.

Papiret med hvid syning er fra gemmerne og er embosset med Tim Holtz – 3D Embossing Folder – Botanical – 665631. 

En kristtjørn die i 2 lag, hvoraf den ene er i sølv karton, er dekoreret med “tag”-hulbeskytter og hvidt silkebånd. Rester af hvide, runde “diamond-painting” sten er tilsat som bær på kransen.

Glædelig Jul die fra Dan Dies er igen benyttet.

3. december

Brug af gammelt julekarton og mønsterpapir er stadig udfordringen. 

Kortet er i mini slimline-format med hvid kortbase og hvidt skrivefelt indeni. 

 

Her er brugt de 2 største rammer til mini-slim kort fra Simple & Basic SBD148.

I gemmerne fandt jeg disse lyseblå dies, som også har  “LET IT SNOW”, brugt i går samt et ekstrabanner uden prægning. Kan ikke huske mærke.

Grene i sort, rødt og metal rødt er fra forskellige sæt/tilbud. Primært Sizzix.

Rødt silkebånd og lidt rødt garn er med til at samle kortet. 

Igen har jeg benyttet Gavlhusets Design – Stempel – Julestekster – Gavl541. “With Love” kommer fra en gammel træblok jeg har omdannet til et “rubber stamp”, så den kan bruges i min stamping buddy. Jeg har den fra TH. Tekst embosset med super fine white fra WOW.

julekort

2. december

Brug af gammelt julekarton og mønsterpapir er udfordringen. 

Kortet er i A6-format med sort kortbase og hvidt skrivefelt indeni. 

Jeg har lært, at man skal sværte kanterne for at få et mere “gennemarbejdet” og rustikt kort, hvilket passer godt til farveskalaen. 

Dan Dies – Glædelig jul inkl. skygge – 7866

Gavlhusets Design – Die – Mini Slimcard – Gavl036

Et skønt sæt til slimline-kort, hvor jeg ofte bruger bannerne. Jeg har embosset det i en folder og givet lidt bronze farve.

Gavlhuset – Die – Rammer m.m – Gavl001.

Dette er nok mit mest brugte die-sæt, men kun pga. de 2 rammer til A6 kort.

I gemmerne fandt jeg denne die, som også har prægning: “LET IT SNOW”. Die er lyseblå og er en del af et sæt med 2 bannere, hvoraf én har udstandset “x-mas” samt en snefnug die. Kan ikke huske mærke. Jeg isatte noget rødt broderigarn.

Grene, lille rødt banner, røde stjerner er fra forskellige sæt/tilbud. Primært Sizzix.

Det eneste stempel benyttet er: Gavlhusets Design – Stempel – Julestekster – Gavl541.

Er vild med hele sættet!

julekort

1. december

Kalenderens første julekort, er også opslagets featurebillede. 

Kortet er i A6-format med sort kortbase og hvidt skrivefelt indeni.

Jeg har stemplet med Gavlhusets juletekst-stempel Gavl542 og embosset med sølv på sort karton.

Papiret med rød syning er fra gemmerne og er embosset med Tim Holtz – 3D Embossing Folder – Botanical – 665631. 

Et rødt bånd og sort glimmer washi-tape samt en die-cut pynteramme i sort fuldender kortet.

NB: den røde er mørkere i virkeligheden!

julekort

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *